23. kesäkuuta 2011

Valkoista kesämökilleIhana kesälomaviikko mökillä Vierumäellä alkaa lähestyä loppuaan. Minulla oli koko viikon käytössäni trendikäs musta Jopo, jolla poljin pitkin poikin laajan alueen eri liikunta-aktiviteetteihin. Toki poljin sillä myös järven rannalle laiturille laiskottelemaan (lue: uimaan ja tietenkin virkkaamaan).

Sain aikaan yhden tosi ison valkoisen kahvallisen säilytyskorin (materiaalia riittää vielä toiseen samanlaiseen). Sen materiaalina 100% kotimainen puuvillatrikoo, joka on huomattavasti jäykempää kuin olen aikaisemmin käyttänyt. Tiesin sen jo ostaessani, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Tämän korin kuosi on jäykkyydestä johtuen hieman epätasainen, mutta ainakin siinä näkyy käsin tekemisen jälki.

Kuvissa vilahtava inspiraatioita herättävä saksalainen käsityölehti on FILATI Handknitting - Ideas for Summer edition 44. Siinä oleva sisustuskorin ohjeesta "Light up the night with crocheted lantern cozies", taitaapi tulla kesän jälkeen yksi uusi virkkauskokeiluni  - aika näyttää miten onnistun.

Kuvissa olevan ison korin koko- ja hintatiedot:
halkaisija 29 cm  ja korkeus 15 cm - hinta 26,50 €
Kori on aikaisempia vastaavia korkeampi suuremman halkaisijansa vuoksi.

Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse:
tissarii@gmail.com
tai puhelimitse:
040-757 1109

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...