13. syyskuuta 2010

Nyt myös mustat virkatut paperinarukorit!

Kokeilin vaihteeksi paperinarun virkkaamista. Käytin näihin koreihin kotimaista ympäristöystävällisesti värjättyä (Lappajärven värjäämö) 0,8mm mustaa paperinarua, jonka kostutin ennen virkkaamista. Korit voi pestä käsin 30asteen vedessä.
Virkkaaminen tuntui ensikertalaisesta hankalalta ja työläältä ja työ eteni yllättävän hitaasti. Näin jälkikäteen luulen, että käytin turhan pientä virkkuukoukkua, mutta jälki on mielestäni hyvin kaunis.

koot (halkaisija): 6-16cm
hinnat: 8,00-21,50€

Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse.

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihania nämä paperinarukorit! :) itse olen ostanut myöskin tuolta Lappajärven värjäämöstä paperinarua ja ajattelin kokeilla virkata korin tästä paperinarusta. Yleensä käytän ontelo- ja trikookudetta. Minkähän kokoista virkkuukoukkua käytit näissä koreissa? Tuntuu, että pitäisi tosi pientä käyttää, mutta en osaa päättää kokoa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi. Nämä korit virkkasin nro 3 virkkuukoukulla. Työ eteni hitaasti ja oli minun sormilleni yllättävän raskasta ja iho meinasi vasemman käden etusormesta hankautua rikki. Seuraavissa töissäni(mm ruskeat ja harmaa) en kastellut narua, mutta jälki ei kyllä mielestäni ole näin kaunista kuin näissä mustissa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...